Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

«Οι πελάτες μας χρειάζονται ασφάλεια»




Ο ψηλός δείκτης εγκληματικότητας και η ραγδαία εξάπλωση του AIDS στην χώρα ε'ιναι οι λόγοι για τους οποίους οι ιερόδουλες της Νότιας Αφρικής και οι περίπου 40.000 συνάδελφοι τους που αναμένεται να συρρεύσουν απο γειτονικά κράτη ζητούν να διαμορφωθεί μι δική τους στέγη κατα την διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου. Αίτημα τους είναι να διαμορφωθεί ένας ειδικός χώρος στα πρώτυπα των «Red light Districts» σε Amsterdam και Hamburg προκειμένου οι πελάτες να αισθάνονται ασφαλείς και να μην αναζητούν τις σχετικές υπηρεσίες μεμονωμένα..
Τα κρούσματα των φορέων του ιού HIV φτάνουν το εξωφρενικό νούμερο των 5,7 εκατομμυρίων, και αυτό απο μόνο του είναι ικανό για να αποθαρρύνει τον όποιο «άτολμο» επισκέπτη.


«Οι τουρίστες δεν πρόκειται να μας αναζητήσουν στον δρόμο. Η κυβέρνηση οφείλει να δημιουργήσει ένα αφαλές πλαίσιο για εμάς, ώστε ο καθένας να ξέρει που θα μας βρεί» λέει η εκπρόσωπος των ιερόδουλων της Zimbabwe Μουντίβα, προσθέτοντας οτι με αυτόν τον τρόπο θα αισθάνονται και οι ίδιες προστατευμένες. Το αίτημα πάντως δεν πρόκειται να βρεί ανταπόκριση. Πέρα απο την διανομή προφυλακτικών, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να λάβει κανένα άλλο μέτρο, αφού η πορνεία είναι τυπικά παράνομη στην Νότια Αφρική...
kanonitv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου