Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ριάνα Το μαύρο σύμβολο του σεξ


Η εξωτική τραγουδίστρια έρχεται στην Ελλάδα φέρνοντας μαζί της το θεαματικό ύψος της, τα αμυγδαλωτά μάτια της και τον μύθο της Καραϊβικής

Ακόμη και όσοι δεν γνώριζαν το όνομα Ριάνα την τελευταία διετία, κυρίως μέσα από τις παγκόσμιες επιτυχίες της «Umbrella» και «Don΄t Stop Τhe Μusic», το έμαθαν μέσα από το περιβόητο περιστατικό της 8ης Φεβρουαρίου 2009. Οταν, δηλαδή, η 22χρονη καλλονή από τα Μπαρμπέιντος κατέληξε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες αντί του κόκκινου χαλιού των Γκράμι, όπως είχε προγραμματίσει. Ο λόγος, ως γνωστόν, ήταν ότι ο φίλος της και επίσης αστέρι της «μαύρης μουσικής» Κρις Μπράουν την είχε ξυλοκοπήσει άγρια.



Το έδαφος ήταν πρόσφορο αφού οι παπαράτσι και τα αναλόγου ενδιαφέροντος έντυπα μόλις είχαν ξεμπερδέψει με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και το επόμενο μεγάλο θέμα είχε μόλις διαγραφεί στον ορίζοντα: οικογενειακή βία. Το ίνδαλμα εκατομμυρίων ανδρών στον πλανήτη και πρότυπο για άλλες τόσες γυναίκες, με το θεαματικό ύψος, τα αμυγδαλωτά μάτια και την εξωτική ομορφιά, δεν ζούσε σε τόσο ρόδινο περιβάλλον. Η ίδια, όμως, καλά δασκαλεμένη, δεν έχασε την ευκαιρία που τόσο απλόχερα της δόθηκε και πέρασε από την άλλη πλευρά, αυτή του θύτη. Δεν μιλάμε μόνο για την πρόσκαιρη επιστροφή- από αγάπη, λέει- στην αγκαλιά του Μπράουν αλλά κυρίως για τις δεκάδες συνεντεύξεις που έδωσε σε όλα τα μέσα, με πιο αποκαλυπτική αυτή στη γνωστή τηλεοπτική σταρ Νταϊάν Σόγερ, όπου μίλησε για το πρόβλημά της: «Ηταν ντροπιαστικό το γεγονός ότι είχα ερωτευθεί αυτόν τον τύπο άντρακαι μάλιστα τόσο ώστε να νιώσω άβολα και να γυρίσω πίσω.Με ρωτούν αν είναι εξευτελιστικό να μιλώ γι΄ αυτό και αυτό που ξέρω είναι ότι επρόκειτο για μια τραυματική εμπειρία». Την κατηγόρησαν που γύρισε πίσω και τότε χώρισε γιατί, όπως υποστηρίζει, «όταν αντιλήφθηκα ότι η εγωιστική απόφασή μου να αγαπώ μπορεί να είχε ως αποτέλεσμα ακόμη και τον θάνατο κάποιων νέων κοριτσιών,δεν είχα άλλη επιλογή από το να χωρίσω». Και για να προσδώσει ακόμη περισσότερο μελό στην ιστορία της, προσθέτει: «Ακόμη και αν ο Κρις δεν με χτυπούσε, πώς ήξερα ότι οι φίλοι των άλλων κοριτσιών δεν θα έκαναν το ίδιο;». Και έτσι, ως άλλη Ιφιγένεια, θυσιάστηκε για το γενικό καλό. Μάλιστα η οργάνωση SΤΟΡaparazzi πρότεινε την ιδέα να υπάρξει και ένας νέος νόμος, ο «νόμος της Ριάνα», ώστε να απαγορευθεί από τις αστυνομικές αρχές η δημοσίευση φωτογραφιών ή πληροφοριών που εκθέτουν θύματα εγκλημάτων.

Βεβαίως μιλάμε τώρα για μια τραγουδίστρια η οποία στα βιντεοκλίπ της- και προφανώς καλά κάνει- εμφανίζεται όσο πιο πολύ μπορεί ως το απόλυτο μοντέλο του υποταγμένου θηλυκού στον τύπο του άνδρα μάτσο ράπερ. Από την άλλη, όμως, και ενώ όλα αυτά όπως αποκαλούνται τόσο συχνά προσφάτως είναι κόλπα της σόουμπιζ, η Ριάνα δεν έχει μόνο αυτή την πλευρά. Είναι ένα νέο κορίτσι που του περισσεύει το ταλέντο και έχει προσπαθήσει από πολύ μικρό να το αποδείξει και μάλιστα πολύ επιτυχημένα. Μπορεί να της πήρε δύο άλμπουμ αφού οι πρώτες δουλειές της έμοιαζαν ως υποκατάστατα των άλμπουμ της Μαράια Κάρεϊ ή ακόμη και της «αντιπάλου» της, της Μπιγιονσέ. Το 2007, όμως, συνεργαζόμενη με παραγωγούς όπως ο Τίμπαλαντ, ο will.i.am και ο Σον Γκάρετ, παραδίδει στο κοινό το απόλυτο ποπ άλμπουμ της μαύρης μουσικής, εντυπωσιάζει τους πάντες όταν εμφανίζεται στο βιντεοκλίπ του «Umbrella» έστω και προσεγμένα γυμνή με τον Jay-Ζ ντουέτο στα φωνητικά και σπάει αρκετά ρεκόρ στις λίστες των επιτυχιών. Το κομμάτι παραμένει για δέκα εβδομάδες στην κορυφή, κάτι που είχε να συμβεί από το 1994 και το «Love Ιs Αll Αround» των Wet Wet Wet, ενώ άλλα επτά(!) τραγούδια έχουν περίπου ανάλογη τύχη. Με το τελευταίο άλμπουμ της «Rated R» ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την επιτυχία της και όλοι μιλούν πλέον για τη νέα ντίβα της μαύρης μουσικής που συνδυάζει μοναδικά το r ΄n΄ b με τη ρέγκε, τη μουσική της Καραϊβικής γενικότερα με το σύγχρονο μπιτ. Οσο για τις συναυλίες, αφού θα τη δούμε σύντομα και στη χώρα μας, όλοι μιλούν για μια άκρως μουσική εμπειρία, ακόμη και αν τα μάτια του κοινού είναι εγκλωβισμένα στην εικόνα της. Η ίδια για όλα αυτά λέει απλώς: «Για μένα όντως η ιστορία μου είναι σαν παραμύθι. Εχω δουλέψει πολύ, όλα όμως έγιναν σχεδόν σε μία ημέρα. Νομίζω ότι δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα».
ΕΝΑ ΣΩΜΑ-ΛΕΥΚΩΜΑ

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο στην εικόνα τηςΡιάνα,πέρα από την ομορφιά της,είναι η πληθώρα των τατουάζ που κοσμεί το σώμα της,το σύνολο 13.Μια νότα στον αστράγαλο,το ζώδιό της,οι Ιχθείς,βρίσκεται πίσω από το δεξί αφτί της,ενώ στο αριστερό έχει ένα αστέρι.Μια σανσκριτική προσευχή βρίσκεται στον γοφό της,η λέξη αγάπη στο αριστερό μεσαίο δάχτυλό της,η ημερομηνία 11.4.86 με λατινικούς αριθμούς στον αριστερό ώμο της,η αραβική φράση «Ελευθερία είναι ο Θεός» στην περιοχή των πλευρών,ενώ μια σειρά αστέρια κατεβαίνουν από τον λαιμό της προς την πλάτη της.Τέλος,ένα ροζ κρανίο,η λέξη shhhh στον δεξιό δείκτη της,ένα στυλ χένα τατουάζ με το νύχι ενός δράκου και λουλούδια ιβίσκου και ένα όπλο στη μασχάλη της συνθέτουν το συνολικό και άκρως εντυπωσιακό παζλ.

Η Ριάνα εμφανίζεται την Τρίτη 1η Ιουνίου στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου