Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη, 11 Μαΐου 2010

Υπάρχουν και τίμιοι πολιτικοί!!(οχι έλληνες βέβαια)

Κον Μπεντίτ: «Είστε τελείως τρελοί»

Οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται στην Ελλάδα «είναι σχεδόν αδύνατο να επιτευχθούν», δήλωσε σήμερα ο ηγέτης των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.

«Είστε τελείως τρελοί», τόνισε απευθυνόμενος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους εκπροσώπους των κρατών μελών της ΕΕ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για το θέμα αυτό στο Κοινοβούλιο.

«Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι σχεδόν αδύνατο», είπε, αναφερόμενος στις μισθολογικές και κοινωνικές θυσίες που ζητούνται από τους Έλληνες.

«Δεν δίνουμε χρόνο στον Παναδρέου για να επιτύχει συναίνεση», σημείωσε. «Πρέπει να δημιουργήσουμε μια συνοχή. Αυτό δεν διατάσσεται. Θα δείτε στην Ισπανία και στην Πορτογαλία, αν υπάρχουν προβλήματα», τόνισε.

Ο Κον Μπεντίτ επέκρινε τους όρους των δανείων που εγκρίθηκαν από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, τα οποία θα δοθούν με κατά μέσο όρο επιτόκιο 5%, ενώ τα περισσότερα από τα ενδιαφερόμενα κράτη μπορούν να δανείζονται κεφάλαια με επιτόκια χαμηλότερα από τις αγορές. «Κερδίσαμε χρήματα σε βάρος της Ελλάδας. Είναι απαράδεκτο», δήλωσε.

«Έχω την εντύπωση ότι τώρα στις κυβερνήσεις, λένε "θέλω να βγάλω χρήματα σε βάρος της Ελλάδας"»,τόνισε, κάνοντας μια αναφορά στην αξίωση της Βρετανής πρωθυπουργού, Μάργκαρετ Θάτσερ, το 1984, που έλεγε «Θέλω τα λεφτά μου πίσω»
προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την συνεισφορά του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κοινή Γεωργική Πολιτική.
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου