Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Η ατελείωτη σαπουνόπερα των βρετανικών γηπέδων

Σεξ, αλκοόλ, τζόγος, βία
Η αφαίρεση του περιβραχιόνιου του αρχηγού της Εθνικής Αγγλίας από τον Τζον Τέρι εξαιτίας έντονων εξωγηπεδικών και εξωσυζυγικών δραστηριοτήτων είναι μόνο το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στο μεγάλο βιβλίο των σκανδάλων που ακολουθούν εδώ και χρόνια πολλούς από τους σταρ της μπάλας στο «Νησί». 

Η αποκάλυψη της εξωσυζυγικής περιπέτειας του αρχηγού της Τσέλσι –αλλά και της Εθνικής Αγγλίας πριν από την «καρατόμησή» του εδώ και λίγες μέρες–, Τζον Τέρι, με τη Βανέσα Περονσέλ, το πρώην «κορίτσι του φίλου» και συμπαίκτη του Γουέιν Μπριτζ, ήταν το πιο πρόσφατο επεισόδιο ενός ατελείωτου σκανδαλιστικού ριάλιτι που παίζεται εδώ και τέσσερις περίπου δεκαετίες στην αρένα των βρετανικών μίντια.

Η περίπτωση του Τέρι «πούλησε» ιδιαίτερα, καθώς αφορούσε σε ένα χαρακτήρα που θεωρούνταν «πρότυπο» – είχε μάλιστα ανακηρυχτεί «μπαμπάς της χρονιάς» για το 2009 από σχετικό διαγωνισμό μεγάλης εταιρείας τροφίμων. Η έκρηξη όμως της «βόμβας Περονσέλ» έβγαλε στην επιφάνεια ένα σωρό από παράπλευρες πληροφορίες γύρω από το σύνολο του οικογενειακού περιβάλλοντος του αρχηγού, που άρχισαν ν’ αλλοιώνουν επικίνδυνα το πορτρέτο του: πέρα από κατ’ εξακολούθηση άπιστος σύζυγος, ο Τέρι παρουσιάζεται πια επίσης σαν φιλάργυρος (γράφτηκε ότι αξίωσε 10.000 λίρες από έναν ρεπόρτερ για πριβέ ξενάγηση στο προπονητήριο της Τσέλσι στο Σάρεϊ) και εθισμένος στον τζόγο, ενώ η μητέρα κι η πεθερά του χρεώνονται με την κακή συνήθεια των μικροκλοπών σε καταστήματα, ο δε πατέρας του είχε κατηγορηθεί τον περασμένο Νοέμβριο για διακίνηση και εμπορία μικροποσότητας ναρκωτικών. Στον πρώτο αγώνα αφότου είχε ξεσπάσει το σούσουρο, οι οπαδοί της Μπέρνλι τον υποδέχτηκαν ως φιλοξενούμενό τους, φωνάζοντας εν χορώ «πάντα ίδιος ήσουν, ένας απατεώνας!». Τελικά ο Τέρι δεν απέφυγε την «ατίμωση» της αφαίρεσης του περιβραχιόνιου του αρχηγού της Εθνικής, η οποία του ανακοινώθηκε επίσημα στις 5 Φεβρουαρίου από τον προπονητή Φάμπιο Καπέλο σε μια 12λεπτη μεταξύ τους συνάντηση στο «Γουέμπλεϊ».
Ένα από τα (πολλά) ευτράπελα της ιστορίας είναι ότι και οι δύο υποψήφιοι διάδοχοι του Τέρι, ο Ρίο Φέρντιναντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Στίβεν Τζέραρντ της Λίβερπουλ, δεν υπολείπονταν μέχρι σήμερα σε εξωγηπεδικές ατασθαλίες που κατέληξαν πρωτοσέλιδα στα ταμπλόιντ: ο πρώτος, ο οποίος και ανέλαβε τελικά την αρχηγία, έχει ιστορικό κάμποσων κλήσεων για υπερβολική ταχύτητα, ενώ στα 19 του χρόνια είχε επίσης συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος, γεγονός που του στοίχισε ένα πιο πρώιμο ντεμπούτο στην Εθνική Oμάδα.

Πάνω απ’ όλα, βέβαια, ο Ρίο Φέρντιναντ στιγμάτισε την καριέρα του το 2003, όταν «ξέχασε», σύμφωνα με δήλωσή του, να παραστεί σε προγραμματισμένο τεστ αντιντόπινγκ, κάτι που πλήρωσε μένοντας για οκτώ μήνες εκτός γηπέδων. Από την πλευρά του ο Στίβεν Τζέραρντ πέρασε μία νύχτα στο κρατητήριο και στη συνέχεια μια τρίμηνη δικαστική περιπέτεια (με το αντίστοιχο πρέσινγκ των μίντια), ύστερα από ένα άγριο κυριακάτικο βράδυ του Δεκεμβρίου του 2008, όταν και κατηγορήθηκε, μαζί με άλλους έξι φίλους του, για τον ξυλοδαρμό ενός DJ σε μπαρ της πόλης Σάουθπορτ. Η υπερασπιστική γραμμή της «αυτοάμυνας» απάλλαξε εν τέλει τον αρχηγό της Λίβερπουλ.
Oι αμαρτίες των σταρ της μπάλας
και το μάρκετινγκ της σκανδαλολογίας

«Κάθε φορά που νόμιζα ότι είχα φτάσει στο τέλος, ξεσπούσε κι ένα καινούριο σκάνδαλο που έπρεπε να συμπεριλάβω στο βιβλίο», έγραφε στο συνοδευτικό του σημείωμα ο Μάθιου Κλαρκ, δημοσιογράφος που πέρασε απ’ όλες τις μεγάλες των ταμπλόιντ σχολές («The Sun», «The Daily Mirror», «The People»), αποκτώντας τα εφόδια για τη συγγραφή του πρώτου «οδηγού ποδοσφαιρικών σεξουαλικών σκανδάλων», με τίτλο «Playing away» (κάπως σαν «Παίζοντας εκτός έδρας»), που πρωτοεκδόθηκε το 2004.

Από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο άρχισε ν’ αναδεικνύει σταρ, εντάχθηκε στον «καυτό» πυρήνα της σόου μπιζ, άρα και στη σκανδαλολογική κουλτούρα των ταμπλόιντ, που πρωτοεξελίχθηκε στη Μεγάλη Βρετανία. Όσο μάλιστα αυξάνονται οι μισθοί, οι χορηγίες και το γενικότερο στάτους των παικτών τόσο η πικάντικη αυτή αλυσίδα μοιάζει να ενισχύει τη δημοτικότητα και παραγωγικότητά της. Oι ίδιοι οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ συνεισφέρουν με το αζημίωτο στο σχετικό αλισβερίσι, έχοντας εκδώσει μια μεγάλη σειρά από «αυτοβιογραφίες» (οι περισσότεροι πριν κλείσουν καν τα 30 τους χρόνια), οι «αποκαλύψεις» των οποίων δίνουν τροφή για νέους κύκλους δημοσιευμάτων.

Το σεξ και οι απιστίες είναι βέβαια ένα από τα συστατικά του όλου δράματος, στα επιμέρους επεισόδια πάντως έχουν ενίοτε θέση οι καταχρήσεις σε αλκοόλ και ναρκωτικά, η βία, ο τζόγος, ακόμα και οι χρηματικές απάτες. Με τα χρόνια έχουν πια καταγραφεί γενιές τέτοιων πρωταγωνιστών, οπότε μπορούμε μόνο να ρίξουμε μια ματιά σε ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις:
1. Σβεν Γκόραν Έρικσον

O αδιαμφισβήτητος προπονητής αυτής της ομάδας των αστέρων. Όσο κι αν δεν του φαινόταν, λόγω καθ’ όλα συντηρητικού παρουσιαστικού, οΈρικσον πέρασε μια θυελλώδη πενταετία (2001-2006) στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας, αποσπώντας πλήθος πρωτοσέλιδων εξαιτίας των θρυλούμενων σχέσεών του με τρεις τουλάχιστον διαφορετικές γυναίκες στο διάστημα αυτό. Από την «επίσημη» σύντροφο Νάνσι Ντελ’Όλιο στην Oύλρικα Γιόνσον (πρώην ερωμένη του Σταν Κόλιμορ) κι από ’κεί στην εξωτική Φάρια Αλάμ, πρώην γραμματέα της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Oμοσπονδίας, η οποία παράλληλα διατηρούσε δεσμό με τον Μαρκ Πάλιος, γενικό διευθυντή της Oμοσπονδίας. Με όλ’ αυτά η «μπάλα χάθηκε» για τον Σουηδό προπονητή, που έκτοτε γνώρισε μόνο αποτυχίες στις ομάδες που του ανατέθηκαν.
2. Τζάστιν Φάσανου


Στις 22 Oκτωβρίου του 1990, η «Sun» κυκλοφόρησε με τίτλο «Το αστέρι του 1 εκατ. λιρών δηλώνει: ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΪ». Βέβαια, το ποσό αυτό είχε δοθεί 10 χρόνια πριν από την πανίσχυρη Νότιγχαμ Φόρεστ του Μπράιαν Κλαφ στη Νόριτς για την απόκτηση του 20χρονου τότε, ταλαντούχουΆγγλου επιθετικού.Έχοντας φτάσει κοντά στα 30 δίχως να δικαιώσει τις εντός γηπέδου προσδοκίες και δηλώνοντας ταυτόχρονα ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του (ο πρώτος και μόνος μέχρι σήμερα υψηλού επιπέδου ποδοσφαιριστής), ο Φάσανου σβήστηκε από τις λίστες σχεδόν όλων των ποδοσφαιρικών ατζέντηδων, αντιμετωπιζόμενος περίπου ως μίασμα σ’ ένα χώρο «μόνο γι’ αληθινούς άντρες». Προς τα τέλη της δεκαετίας του 1990 μετακόμισε στις ΗΠΑ, κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση από έναν 17χρονο και τελικά αυτοκτόνησε, αφήνοντας σημείωμα ότι η ερωτική πράξη έγινε με αμοιβαιότητα.
3. Πολ Γκασκόϊν

Στην περίπτωσή του το δράμα έχει διαρκέσει αρκετά παραπάνω από το μέσο όρο, δίχως ακόμη να έρθει κάτι σαν χάπι εντ. Ίσως ο θεαματικότερος Άγγλος χαφ όλων των εποχών κατάφερε για δεκαπέντε περίπου χρόνια να διοχετεύει την επίκτητη –εξαιτίας άθλιων παιδικών και εφηβικών χρόνων–παρορμητικότητά του μέσα στο γήπεδο. Η «Gazzamania» (από το παρατσούκλι του, «Gazza»), συνδυασμός των μαγικών στιγμών με την μπάλα και του αυθόρμητου, στα όρια της αφέλειας, χαρακτήρα του, είχε εξαπλωθεί σε ολόκληρο το «Νησί» στα χρόνια του 1990, όμως τα σημάδια της επερχόμενης κατάρρευσης είχαν φανεί ακόμα και σε στιγμές αποθέωσης, όπως την ώρα που ξάπλωνε στο χορτάρι του «Γουέμπλεϊ» πανηγυρίζοντας το περίφημο γκολ που πέτυχε ενάντια στη Σκοτία στη διάρκεια του Euro του 1996. Με τους συμπαίκτες του να τον «ραντίζουν» με νερό από πλαστικά μπουκάλια, ο πανηγυρισμός του συγκεκριμένου γκολ έμεινε στην ιστορία ως «η καρέκλα του οδοντίατρου», παραπέμποντας σ’ ένα ασιατικό γκάτζετ που διοχετεύει στον οργανισμό διαρκώς αλκοόλ. O «Gazza» είχε τιμήσει το μηχάνημα αυτό στη διάρκεια μιας περιοδείας της Εθνικής Αγγλίας στο Χονγκ Κονγκ, προκαλώντας γενικό σάλο στην πατρίδα. Από τότε μέχρι σήμερα τα επεισόδια της δικής του επιμέρους πλοκής είναι πολλά και περιλαμβάνουν σοβαρές ψυχολογικές παρενέργειες του εθισμού του.
4. Ρόμπι Φάουλερ

Το έτερον ήμισυ του Κόλιμορ σε καλές στιγμές της επίθεσης της Λίβερπουλ στα μέσα της δεκαετίας του 1990, ο Φάουλερ είχε προλάβει πριν από τον Μπέκαμ να χαρακτηριστεί «Spice Boy» λόγω της σχέσης του, που διαδόθηκε μέσω των ταμπλόιντ αλλά μάλλον τελείωσε πριν καν αρχίσει, με το μέλος των Spice Girls,Έμα Μπέντον. Λίγο πριν από το γύρισμα του αιώνα, άλλη μία –αστήρικτη–φήμη τον ήθελε να κάνει χρήση κοκαΐνης και ο ίδιος απάντησε μέσα στο γήπεδο σ’ ένα τοπικό ντέρμπι με τηνΈβερτον: αφού σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, πανηγύρισε το γκολ του «ρουφώντας» τη γραμμή του άουτ από τη μύτη. Η «καμπάνα» των 32.000 λιρών που του επέβαλε η Αγγλική Oμοσπονδία αποτελεί ακατάρριπτο αγγλικό ρεκόρ για πειθαρχική παράβαση μέχρι σήμερα.
5. Γουέϊν Ρούνεϊ

O νυν επιθετικός χαζομπαμπάς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ελάχιστα θυμίζει τον 19χρονο «βλάκα», όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τον τότε εαυτό του, που περιστασιακά πλήρωνε για αισθησιακά ραντεβού, με διασημότερο όλων εκείνο με την 52χρονη Πατρίσια Τάιρνι, μητέρα επτά παιδιών, που πρόσφερε φετιχιστικού χαρακτήρα απολαύσεις. «Δεν είχα ακόμα σταθεροποιήσει τη σχέση μου με την Κολίν», δικαιολογήθηκε επικαλούμενος τη νυν σύζυγό του, η οποία σήμερα εργάζεται στον κουτσομπολίστικο Τύπο με μισθό κάτι παραπάνω από 40.000 λίρες το μήνα. Το 2006, το ζεύγος Ρούνεϊ κατάφερε ν’ αποσπάσει 100.000 λίρες ως αποζημίωση από τις ταμπλόιντ εφημερίδες «Sun» και «Νews of the World», οι οποίες είχαν αστήρικτα δημοσιεύσει την πληροφορία ότι ο Γουέιν βιαιοπράγησε πάνω στην Κολίν σε νυχτερινό κλαμπ.
6. ΄Αντριαν Μούτου

Από τους σημαντικότερους σύγχρονους μεσοεπιθετικούς, ο Ρουμάνος καλλιτέχνης της μπάλας κέρδισε επιπλέον δόσεις συμπάθειας όταν η πρώην ομάδα του, Τσέλσι, προέβη στην πρωτοφανή απόφαση να τον «κυνηγήσει» δικαστικά, ερμηνεύοντας ως «αθέτηση συμβολαίου» το γεγονός ότι το Σεπτέμβριο του 2004 ο παίκτης που σήμερα αγωνίζεται στη Φιορεντίνα βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης. Η FIFA αποδέχθηκε την καταγγελία της Τσέλσι και αξίωσε από τον Μούτου αποζημίωση που υπολογίστηκε στο εξωφρενικό ποσό των 17 περίπου εκατομμυρίων ευρώ. Το κακό για τον Μούτου είναι ότι την ώρα που αναζητούσε το δίκιο του στα ελβετικά –αθλητικά και πολιτικά–δικαστήρια, μόλις τον περασμένο μήνα ήρθε, 6 χρόνια μετά, και μια δεύτερη ανίχνευση απαγορευμένης ουσίας στον οργανισμό του.
7. Ντέϊβιντ Μπέκαμ

Η ζωή του όλη μια σαπουνόπερα. Μετά τους Μπεστ και Γκασκόιν, ίσως η τρίτη περίπτωση όπου μια σπουδαία ποδοσφαιρική σταδιοδρομία επικαλύφθηκε από τις πληροφορίες της ιδιωτικής ζωής, μ’ εντελώς διαφορετικό βέβαια τρόπο. Στην περίπτωση του Μπέκαμ η ροή των πληροφοριών αυτών έχει υπάρξει συνεχής από το 1997 –όταν και αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο του 22χρονου τότε χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την «Posh» των Spice Girls, ΒικτόριαΆνταμς–μέχρι σήμερα. Κι όμως, στο κομμάτι των ερωτικών σχέσεων επικρατεί σχετική νηνεμία και όλ’ αυτά τα χρόνια το ζευγάρι διατηρείται ενωμένο – και με τρία παιδιά. Μόνη εξαίρεση, η σπίθα που πήγε ν’ ανάψει στο διάστημα της παραμονής του Μπέκαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης με την Oλλανδοϊσπανή Ρεμπέκα Λόος, η οποία είχε επίσημα αναλάβει να προσαρμόσει τον Άγγλο σταρ στη ζωή της πόλης. Παρά τον καταιγισμό των πρωτοσέλιδων, ο σκόπελος ξεπεράστηκε γρήγορα. Εξάλλου, οι μη ποδοσφαιρικές αφορμές για να γράψει κανείς για τον Μπέκαμ είναι ατελείωτες, αρκεί να παραθέσει κανείς μόνο λίγες λέξεις-κλειδιά: Ανάκτορο Μπάκιγχαμ, Πάρτι Διασημοτήτων, Διαφημίσεις, Εξώφυλλα, Τατουάζ, Χτενίσματα, Μετροσέξουαλ, Μπέβερλι Χιλς, Μιλάνο... Τα φώτα βέβαια δείχνουν σιγά-σιγά ν’ αποτραβιούνται, ωστόσο κανείς μέχρι σήμερα δεν «το έκανε όπως ο Μπέκαμ» στο παιχνίδι της δημοσιότητας.
8. Σταν Κόλιμορ


Ο Κόλιμορ άρχισε ν’ αποσπά το δικό του χώρο στα πρωτοσέλιδα των ταμπλόιντ το 1998, όταν διαλύθηκε ο δεσμός του με τη διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Oύλρικα Γιόνσον, η οποία παράλληλα τον κατήγγειλε για κατ’ εξακολούθηση βάναυση συμπεριφορά. Από τότε η ποδοσφαιρική του καριέρα πήρε απότομη κατηφόρα, ενώ το 2004, συνταξιούχος πια, «συνελήφθη» από φακούς παπαράτσι σε ερημικό πάρκινγκ της μεσοδυτικής Αγγλίας να επιδίδεται σε ομαδικές περιπτύξεις με ανθρώπους που δεν γνώριζε. Πέρασε ένα διάστημα σε κλινική ψυχολογικής υποστήριξης κι ένα χρόνο μετά βρέθηκε σ’ ένα μικρό χαρακτηριστικό ρόλο στο «Βασικό ένστικτο 2», στο πλευρό της Σάρον Στόουν.
9. Τζορτζ Μπεστ

Για τον περίφημο Βορειοϊρλανδό αριστερό εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που ενσάρκωσε ιδανικά το τρίπτυχο «sex, drugs, rock & roll» σε όλη τη διάρκεια της, σύντομης τελικά, ζωής του γράφτηκαν τραγούδια και ποιήματα, γυρίστηκαν ταινίες, φτιάχτηκαν εξώφυλλα δίσκων και –φυσικά– αφιερώθηκαν πρωτοσέλιδα, ειδικά προς τα τελευταία χρόνια, όταν η υγεία του ισορροπούσε σε μια κλωστή λόγω του εθισμού του στο αλκοόλ. «Τζορτζ, πώς πήγαν όλα τόσο στραβά;» ήταν –σύμφωνα με τον ίδιο τον Μπεστ– η ατάκα του παιδιού στο ρουμ σέρβις του ξενοδοχείου, όταν τον αντίκρισε ένα πρωί στις αρχές της δεκαετίας του 1970 σε ημιλιπόθυμη κατάσταση δίπλα στην τότε «Μις Κόσμος».
10. Πίτερ Στόρεϊ

Με δωδεκαετή (1965-1977) καριέρα στην Άρσεναλ, ο διεθνής αυτός δεξιός μπακ διάλεξε στη συνέχεια να επενδύσει τα χρήματά του σε ομολογουμένως αμφιλεγόμενες δραστηριότητες: πρώτα άνοιξε έναν οίκο ανοχής στο Ανατολικό Λονδίνο και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την παράνομη εισαγωγή πορνογραφικών ταινιών. Στο ρεπερτόριο του Στόρεϊ προστέθηκαν οι κλοπές αυτοκινήτων και η κατασκευή πλαστών χρυσών νομισμάτων, με αποτέλεσμα τελικά να περάσει σχεδόν όλα τα χρόνια τού 1980 στη φυλακή. Βγαίνοντας, μετακόμισε στη Γαλλία, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του.
11. Τζίμι Γκριβς

O μεγάλος γκολτζής των Τότεναμ, Τσέλσι και Εθνικής Αγγλίας στη δεκαετία του 1960 υπήρξε από τους πρώτους αθλητές που βγήκαν δημόσια να δηλώσουν τον εθισμό τους στο αλκοόλ, γεγονός που οδήγησε και σε σχετικά πρόωρη απόσυρσή του από τα γήπεδα. «Καθαρός» εδώ και τριάντα χρόνια, ο Γκριβς επιδόθηκε σε μια αξιοπρόσεκτη δημοσιογραφική και συγγραφική δραστηριότητα. Ανασκαλίζοντας τα παλιά, έκανε πρόσφατα μια καταπληκτική δήλωση: «Δεν ήταν η πίεση απ’ τους αγώνες που με οδήγησε στο ποτό. Ήταν το κενό που ένιωθα όλες τις υπόλοιπες ώρες, όταν δεν έπαιζα».
12. Μάρτιν Έντουαρτς

O Έντουαρντς ήταν ένας καθ’ όλα αξιοσέβαστος κύριος, πανίσχυρος στο χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς η προεδρία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέπεσε με τα αστραφτερά χρόνια της εποχής τού σερΆλεξ Φέργκιουσον.Ώσπου, ένα αυγουστιάτικο βράδυ του 2002, κατηγορήθηκε από μια 40χρονη γυναίκα ότι της έριχνε ηδονοβλεπτικές ματιές κάτω από την πόρτα μιας γυναικείας τουαλέτας ξενοδοχείου στο Τσεσάιρ. Η αποκάλυψη του γεγονότος τον οδήγησε σε παραίτηση, ενώ στην πορεία αποκαλύφθηκε ότι οΈντουαρντς επιδιδόταν σε τέτοιου είδους επισκέψεις για πολλά χρόνια, με συνηθέστερη επιλογή τις γυναικείες τουαλέτες του «Oλντ Τράφορντ», γηπέδου της ομάδας.
Με τόσες και τόσες, χρυσοφόρες για τον Τύπο, ιστορίες, ήταν επόμενο να γυριστεί στην Αγγλία και μια κανονική σαπουνόπερα γύρω από τις ιδιωτικές ζωές των ποδοσφαιριστών και των «WAGs» τους (δηλαδή των συζύγων και ερωμένων τους, από τα αρχικά των Wives And Girlfriends, συντομογραφία που ο ταμπλόιντ Τύπος απέδωσε ειδικά στη συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών).
Η σειρά λεγόταν «Footballers’ wives» και διήρκεσε πέντε τηλεοπτικές σεζόν (2002 - 2006), περιγράφοντας τον περίγυρο της Ερλς Παρκ, μιας φανταστικής, πλούσιας ομάδας του Λονδίνου. Ήταν σαν όλα τα ποδοσφαιρικά ταμπλόιντ να μπήκαν σ’ ένα μίξερ, βγάζοντας γκλάμουρ, πάθη, απιστίες, καταχρήσεις, βιαιο-πραγίες και ελάχιστο ποδόσφαιρο.
papagalostv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου