Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Νέες φωτό Μενεγάκη-Ματέο στο ΟΚ?

Καινούριο φωτογραφικό  υλικό αναμένεται, σύμφωνα με φήμες, από το περιοδικό ΟΚ με συμπληρωματικές  φωτογραφίες από το περιβόητο  γεύμα της Ελένης Μενεγάκη και  του αγαπημένου της Ματέο, στη  Νέα Μάκρη.


Ο φωτογράφος αλλά και οι υπεύθυνοι του περιοδικού αποφάσισαν να μην «κάψουν» το θέμα σε μία έκδοση αλλά να δώσουν την ευκαιρία τους αναγνώστες ενός φωτογραφικού sequel. Λέγεται πως η Ελένη  Μενεγάκη έμαθε τα μαντάτα, λίγο πριν σερβίρει τον καφέ στο κοινό της γι’ αυτό δεν είναι διόλου τυχαία η απουσία της Χρύσλα Γεωργακοπούλου από το πάνελ της εκπομπής της.

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου άλλωστε, εργάζεται εδώ και χρόνια στην Imako και στο εν λόγω περιοδικό, και φαίνεται πως σε μια κρίση αμνησίας, ξέχασε να ενημερώσει την παρουσιάστρια ότι πρόκειται να είναι και πάλι πρωταγωνίστρια στο εξώφυλλο του ομίλου στον οποίο εργάζεται. Κανείς δεν γνωρίζει αν η Χρύσλα θα πάρει συγχωροχάρτι και θα επιστρέψει στο πόστο της, το βέβαιο είναι πως τα επόμενα επεισόδια αυτού του θυελλώδους έρωτα θα παιχτούν στα περίπτερα. Μια χαρά τα έλεγε το σουπεράκι του Όλα 10 εχθές το βράδυ: «Ο κουμπάρος την κουμπάρα δυο φωτορεπορτάζ την
εβδομάδα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου