Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Sarah Jessica Parker «Ο άντρας μου είναι μέτριος»


«Ο άντρας μου είναι μέτριος», ξέφυγε στη Sarah Jessica Parker,  σε τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίστηκε, και έγινε πρώτο θέμα. Δε δάγκωνε καλύτερα την γλώσσα της.


Η τηλεοπτική και κινηματογραφική Κάρυ προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, κοκκίνισε, πρασίνισε, δαγκώθηκε αλλά… το είχε πει.

Όλα άρχισαν όταν ο παρουσιαστής, τη ρώτησε για τα παιδιά και την οικογένεια της. Η «Κάρυ» χαρακτήρισε τον σύζυγό της μέτριο και ο παρουσιαστής δεν το άφησε ασχολίαστο. Η γνωστή ηθοποιός προσπάθησε να τα μπαλώσει, λέγοντας ότι αναφερόταν αποκλειστικά και μόνο, στο ύψος του Matthew Broderick και όχι σε οτιδήποτε άλλο.

H κυρία του «Sexn And The City» άρχισε να μιλά για τον 8χρονο γιο της λέγοντας οτι:Ανήκει, τουλάχιστον προς το παρόν, στην κατηγορία των μικροκαμωμένων παιδιών. Μερικοί θα το χαρακτήριζαν ως το σύνδρομο του Ναπολέοντα... » ενώ πρόσθεσε ότι ο Τζέιμς Γουίλκι είναι υπερβολικά έξυπνος.

Και ως εδώ καλά. Προσπάθησε όμως να κάνει χιούμορ και λέγοντας ότι δεν είναι και μινιατούρα ο γιος της συνέχισε: «Αυτό το πήρε από την πλευρά του άντρα μου. Για την ακρίβεια, ο Μάθιου είναι μέτριος...»

Τι να μαζέψει και τι να αφήσει. «Όχι στην προσωπικότητα ή την εξυπνάδα, όχι, όχι, όχι, όχι» βιάστηκε αμέσως να διορθώσει όταν κατάλαβε τι είχε πει!

Κόκκινη σαν παντζάρι άρχισε να απαριθμεί τα προτερήματα το συζύγου και κατέληξε λίγο άγαρμπα « Τέλος πάντων, ο Μάθιου είναι μέτριος στο ύψος και φαντάζομαι ότι οι πιθανότητες να είναι και ο γιος μας μέτριος στο ύψος και το βάρος, είναι πολύ μεγάλες».

Ο παρουσιαστής μετά από αυτό χρησιμοποίησε πολλές φορές τη λέξη «μέτριος» για να σχολιάσει τις απαντήσει της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου