Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Σοκ από τον τραυματισμό ταυρομάχου στην Λας Βέντας


O σοβαρός τραυματισμός του ταυρομάχου Χούλιο Απαρίθιο από τη Σεβίλλη μέσα στην αρένα, έκοψε την ανάσα των θεατών. Κατά την διάρκεια ταυρομαχίας στην Λας Βέντας έπεσε στο έδαφος και ο ταύρος τον χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα το κέρατο να τον τραυματίσει να μπει κάτω από το πηγούνι και να βγεί από το στόμα.Ο τραυματισμός σόκαρε τους θεατές.

Ο γνωστός Ισπανός ταυρομάχος αιμόφυρτος μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο της αρένας όπου υπεβλήθη αμέσως σε χειρουργική επέμβαση. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ντόθε Δε Οκτούβρε και τη νύχτα μπήκε ξανά στο χειρουργείο το οποίο διήρκησε έξι ώρες και σύμφωνα με τους γιατρούς "πήγε καλά". Οι γιατροί ευελπιστούν ότι ο ταυρομάχος θα καταφέρει να αναρρώσει. "Χρειάζεται υπομονή" τόνισαν στους συγγενείς του.

Ο Χούλιο Απαρίθιο είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ισπανία, στην χώρα όπου οι οργανώσεις που ζητούν να σταματήσουν οι ταυρομαχίες αυξάνονται. Οι οργανώσεις αυτες που έχουν ιδιαίτερη "άνθηση" στην Καταλονία χαρακτηρίζουν το έθιμο "βάρβαρο" και ζητούν να σταματήσουν οι ταυρομαχίες.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟpapagalostv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου