Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

"Sex in the city" στη Μύκονο!



Ερωτες α λα ελληνικά θέλουν να ζήσουν οι ανατρεπτικές γυναίκες του «Sex in the city». Στο πρώτο μέρος της σειράς ταινιών, το κουαρτέτο των τρελοκόριτσων έζησε ζωηρές περιπέτειες -πού αλλού;- στη Νέα Υόρκη πίνοντας Cosmopolitan. Στο δεύτερο, οι πρωταγωνίστριες έκαναν ανάβαση μέχρι και σε... καμήλες, στο άγονο τοπίου της ερήμου. Τώρα, στο τρίτο μέρος, είναι ώρα να γευτούν την dolce vita στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!



Η Sarah Jessica Parker, γνωστή για την αγάπη που τρέφει για τη χώρα μας, εξέφρασε την επιθυμία της αυτή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Γιώργο Σατσίδη. «Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να κάνω το “Sex in the city 3” στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Μύκονο. Φέρε με σε επικοινωνία με τους αρμοδίους, με τον υπουργό Τουρισμού και εγώ θα το κάνω!» δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και fashion icon.

Κινητή διαφήμιση για τη χώρα μας η εκρηκτική Sarah, που στη χειρότερη -από τη μεταπολίτευση- οικονομική κατάσταση της χώρας μας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα, ενισχύοντας το πρεστίζ της! Η ηθοποιός έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να αγοράσει ένα σπίτι σε ένα από τα νησιά μας. Εχει ενθουσιαστεί από τις δαντελένιες παραλίες, τον ήλιο, τη θάλασσα και όταν προγραμματίζει τις διακοπές της, πάντα βάζει και ελληνικούς προορισμούς. «Είμαι γοητευμένη από την Ελλάδα, το δηλώνω παντού. Εχω επισκεφτεί Πάρο, Αντίπαρο, Μύκονο, Πάτμο, Σπέτσες και Υδρα».

Οι δεσμοί με τη χώρα μας μεταφέρονται και στα της... κουζίνας. Ο ουρανίσκος της εξιτάρεται από τα ελληνικά φαγητά και μάλιστα τα γνωρίζει στη γλώσσα μας με άπταιστη προφορά: «Η χωριάτικη σαλάτα είναι εξαιρετική. Στενοχωριέμαι που δεν τη βρίσκω στην Αμερική όπως τη φτιάχνουν στην Ελλάδα. Μου αρέσουν επίσης η φάβα και τα χόρτα...» Η 45xρονη Parker, που κατάγεται από το Οχάιο, φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά και τα οικονομικά προβλήματα, την κρίση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα. Ρωτά λεπτομέρειες από τον δημοσιογράφο, που κάποιες στιγμές αισθάνεται πως απολογείται για την κατάσταση της Ελλάδας.

«Είναι μια γυναίκα-χείμαρρος, η κινητήριος δύναμη της σειράς. Με εντυπωσίασε με την εμφάνιση και την προσωπικότητά της. Να σας πω, επίσης, πως έχει στενοχωρηθεί πολύ για την οικονομική κρίση που περνάμε» μας δήλωσε ο Γιώργος Σατσίδης. H συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Mandarin Oriental Hotel Manhattan», πολύ κοντά σε περιοχή όπου έχουν γίνει αρκετά γυρίσματα του «Sex in the city». Ευδιάθετη και χαμογελαστή, η Sarah μίλησε επίσης για τη σειρά, τον ρόλο της, τα παιδιά της (τα δίδυμα και τον επτάχρονο γιο της), αλλά και τα σχέδιά της. Η συνέντευξή της στον Γιώργο Σατσίδη θα μεταδοθεί από το MTV take 20, την Τετάρτη στις 21.00.
papagalostv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου