Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ο Τζέιμς Μποντ σε νέες περιπέτειες Ο Τζέφρι Ντίβερ γράφει τώρα για τον ήρωα


ΛΟΝΔΙΝΟ Βάλτε τη βότκα στην κατάψυξη και ξεσκονίστε τα ποτήρια του μαρτίνι. Ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει. Το νέο μυθιστόρημα με ήρωα τον πράκτορα 007 θα κυκλοφορήσει του χρόνου διά χειρός ενός αμερικανού συγγραφέα θρίλερ που παίρνει τη σκυτάλη από τον Ιαν Φλέμινγκ και τον Σεμπάστιαν Φοκς.



Το βιβλίο, το οποίο προς το παρόν φέρει τον κωδικό τίτλο «Ρroject Χ», θα γραφτεί από τον           Τζέφρι Ντίβερ, διάσημο από τη σειρά            αστυνομικών μυθιστορημάτων με πρωταγωνιστή τον εγκληματολόγο Λίνκολν Ράιμ.

Η έκδοση του καινούργιου μυθιστορήματος του Τζέιμς Μποντ έχει προγραμματιστεί για τις 28 Μαΐου 2011- την 103η επέτειο από τη γέννηση του Φλέμινγκ και περίπου 60 χρόνια μετά την έκδοση του «Καζινό Ρουαγιάλ», του πρώτου μυθιστορήματος με πρωταγωνιστή τον διάσημο πράκτορα. Οπως λέει ο Ντίβερ, η δουλειά του Φλέμινγκ υπήρξε σημαντική για τον ίδιο «τόσο σε συγγραφικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο».

«Η ιστορία μου με τον Μποντ πάει 50 χρόνια πίσω.Ημουν οκτώ ή εννέα ετών όταν πήρα το πρώτο μυθιστόρημα με τον Τζέιμς Μποντ» έχει δηλώσει ο Ντίβερ. «Δεν διάβαζα βιβλία της ηλικίας μου και οφείλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για αυτό.Ενιωσα την επιρροή του Φλέμινγκ από πολύ νωρίς. Το πρώτο μου αφήγημα σε ηλικία 11 ετών βασίστηκε στον Μποντ. Ηταν για έναν κατάσκοπο που έκλεψε ένα αεροπλάνο από τους Ρώσους» προσέθεσε ο συγγραφέας.

Ο Ντίβερ, ο οποίος ζει στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει γράψει 26 μυθιστορήματα και έχει πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Το μυθιστόρημά του «Συλλέκτης οστών», μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1999 με πρωταγωνιστές τον Ντενζέλ Ουάσιγκτον και την Ατζελίνα Τζολί. Ενα νέο μυθιστόρημα με πρωταγωνιστή τον Ράιμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιούνιο.

Η διευθύνων σύμβουλος του εκδοτικού οίκου Ιαν Φλέμινγκ δήλωσε ότι η εταιρεία της διάλεξε τον Ντίβερ επειδή ήθελε «κάτι διαφορετικό» για το νέο μυθιστόρημα του μυστικού πράκτορα. «Ο Τζέιμς Μποντ θα έχει μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια στα χέρια του Τζέφρι Ντίβερ» είπε χαρακτηριστικά. Σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν πουληθεί περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα βιβλίων με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ.

Τον Απρίλιο ανακοινώθηκε ότι τα γυρίσματα για την επόμενη ταινία του Μποντ «πάγωσαν» εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρεία διανομής Μetro- GoldwynΜayer Ιnc. Η ταινία θα προβαλλόταν στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο 2011 ή στο 2012. Δημιουργός του προηγούμενου μυθιστορήματος του Τζέιμς Μποντ «Χορεύοντας με τον Διάβολο» ήταν ο βρετανός συγγραφέας και δημοσιογράφος Σεμπάστιαν Φοκς.
 
Ο αμερικανός συγγραφέας θρίλερ Τζέφρι Ντίβερ (φωτογραφία επάνω) θα γράψει την επόμενη περιπέτεια του διάσημου μυστικού πράκτορα, τον οποίο πιθανώς θα υποδυθεί και πάλι ο Ντάνιελ Κρεγκ (αριστερά)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου