Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Κυριακή, 30 Μαΐου 2010

Eκτελέστηκε ο δράστης της επίθεσης σε νηπιαγωγείο στην Κίνα

Mαχαίρωσε 29 παιδιά και 3 δασκάλους.
 
Ο Ξου Γιουγιάν, 47 ετών, εκτελέστηκε το πρωί σήμερα Κυριακή μετά την καταδίκη του στην εσχάτη των ποινών για την επίθεση σε σχολείο στην ανατολική Κίνα, κατά την οποία μαχαίρωσε 29 παιδιά και 3 δασκάλους, μετέδωσε το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα.


Η σειρά επιθέσεων σε σχολεία και νηπιαγωγεία στην Κίνα από τον Μάρτιο, με 27 νεκρούς και πάνω από 80 τραυματίες, προκάλεσαν σοκ στη χώρα, αποτέλεσαν αφορμή να ζητηθούν --και να επιβληθούν-- αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας, ενώ ήγειρε ανησυχίες για τις κοινωνικές συνέπειες της ταχείας οικονομικής ανάπτυξης στη χώρα.
Ο Ξου, ιδιοκτήτης ενός φωτοαντιγραφικού καταστήματος, καταδικάστηκε σε θάνατο την 15η Απριλίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, μετά την επίθεσή του σε νηπιαγωγείο στην πόλη Ταϊσίνγκ στην επαρχία Τζιάνγκσου. Δεν υπήρξαν απώλειες ζωών από την επίθεση, αλλά τέσσερα από τα θύματα τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά.
Κινεζικά ΜΜΕ υποβάθμισαν τις επιθέσεις στα σχολεία.Σύμφωνα με το Νέα Κίνα, ο Ξου φέρεται να είχε ομολογήσει πως κίνητρό του ήταν να ξεσπάσει "την οργή του ενάντια στην κοινωνία. . . είχε χάσει χρήματα σε τυχερά παιγνίδια και επιχειρηματικές δραστηριότητες, και αντιμετώπιζε επίσης προβλήματα στην προσωπική του ζωή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου