Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Ο Γιάννης Λάτσιος και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ζευγάρι;

Όλο και πιο έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα τις 20 τελευταίες μέρες πως ο Γιάννης Λάτσιος και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ζευγάρι.


Οι φήμες για το νέο «ζευγάρι» του ΑΝΤ1 ξεκίνησαν όταν σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του star , ο Διευθυντής του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤ1 και η παρουσιάστρια του σόου «Dancing with the Stars» εθεάθησαν σε απομονωμένο ταβερνάκι επί της Πανόρμου, ευδιάθετοι και συνεχώς να γελούν.
Ωστόσο πληροφορίες θέλουν πρόσωπα που περιλαμβάνονται στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 να κάνουν λόγο πως η Ζέτα και ο Γιάννης Λάτσιος ρίχνουν ύποπτες ματιές μεταξύ τους στους διαδρόμους του σόου ενώ όλο μιλούν χαμηλόφωνα σαν κάτι να θέλουν να κρύψουν, ενώ κάποιοι πάλι υποστηρίζουν πως πέρασαν το Πάσχα μαζί στην Κόρινθο.
Επισημαίνουμε όμως προς αποφυγή παρεξηγήσεων πως πρόκειται για ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα.
Οι ανεπιβεβαίωτες επαναλαμβάνουμε πληροφορίες ωστόσο έρχονται λίγο μετά την δημοσιοποίηση φωτογραφιών σε γνωστό περιοδικό της Ελένης Μενεγάκη και του καρδιακού της φίλου και επιχειρηματία Ματέο παντζόπουλο, τις οποίες αρνήθηκε να σχολιάσει ο κύριος Λάτσιος όταν του ζητήθηκε από τους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου