Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Αγγλοι πουσταράδες τα ΜΑΡΜΑΡΑ δεν σας ανήκουν,γιατί δεν εχετε ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ!!!!

Ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ και η θέση τους ειναι στο μουσείο της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Η ξανθιά καλλονή που "έδωσε" τους "Ροζ Πάνθηρες"...


Μια ξανθιά καλλονή «πρόδωσε» τους «Ροζ Πάνθηρες», τη διεθνή σπείρα που τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ο φόβος και ο τρόμος των κοσμηματοπωλείων σε όλη την υφήλιο, και τα τελευταία τρία χρόνια και στη χώρα μας.
 
 
Η εκθαμβωτική ξανθιά από τη Σερβία, που καταζητείται σε όλο τον κόσμο, φαίνεται πως «έδωσε» στην αστυνομία ένα από τα ηγετικά στελέχη της συμμορίας και τουλάχιστον άλλους οκτώ συντρόφους της, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων σε δώδεκα. Οι εξελίξεις αυτές, που πυροδοτήθηκαν από τα μοιραία λάθη της πανέμορφης λησταρχίνας, σήμαναν συναγερμό στις διωκτικές αρχές της Ευρώπης, των ΗΠΑ αλλά και της Ελλάδας. Η ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν στενά με την Ιντερπόλ και τη Σκότλαντ Γιαρντ, καθώς -όπως είχε αποκαλύψει σε εκτενή ρεπορτάζ της η «Espresso»- οι «Ροζ Πάνθηρες» από το καλοκαίρι του 2007 είχαν ρημάξει μεγάλα κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα οδηγώντας σε απόγνωση γνωστούς επιχειρηματίες.

Η πρώτη επιχείρηση της διαβόητης συμμορίας στη χώρα μας ήταν στις 12 Ιουνίου 2007 σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Σαντορίνης, με λεία τρία εκατομμύρια ευρώ. Τους αμέσως επόμενους μήνες σειρά είχαν οι κοσμηματοπώλες της Ρόδου και της Κω. Στις 20 Αυγούστου και στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, τρεις ιδιοκτήτες καταστημάτων χρυσαφικών στην Κω βλέπουν το εμπόρευμά τους να κάνει φτερά. Στις 19 Σεπτεμβρίου στο στόχαστρό τους μπαίνει κοσμηματοπωλείο της Ρόδου, από το οποίο οι δράστες παίρνουν ρολόγια και χρυσαφικά αξίας 2.500.000 ευρώ.

Μετά από περίπου δύο χρόνια οι «Ροζ Πάνθηρες» ξαναχτυπούν στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά επιλέγουν την Αθήνα. Τον περασμένο Δεκέμβριο σε τρία κοσμηματοπωλεία σημειώθηκαν ισάριθμες ένοπλες ληστείες με λεία πέντε εκατομμύρια ευρώ. Το τελευταίο χτύπημα ήταν σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Γλυφάδας. Οι ληστές με την απειλή ημιαυτόματων όπλων Ούύζι πήραν από τις βιτρίνες του καταστήματος ρολόγια και κοσμήματα αξίας δύο εκατομμυρίων ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Οι αρχές, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ελπίζουν ότι πολύ σύντομα η διαβόητη συμμορία θα αποτελεί παρελθόν και θα απασχολεί ίσως μόνο σεναριογράφους του κινηματογράφου.


Οι τελευταίες συλλήψεις

Χθες, ένας ακόμη «Ροζ Πάνθηρας» έπεσε στα χέρια της Ιντερπόλ, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε συλληφθεί ακόμη ένα μέλος της σπείρας.

Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν μια ομάδα κομάντος της ιταλικής αστυνομίας προσγειώθηκε με ελικόπτερα στο γραφικό και γεμάτο τουρίστες Τραστέβερε της Ρώμης, στη δυτική όχθη του Τίβερη, αναστατώνοντας τουρίστες και κατοίκους. Την ίδια ώρα η περιοχή γέμιζε αστυνομικούς της Δίωξης Λαθρομεταναστών! Με τα όπλα στα χέρια οι αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν ένα μπαρ, όρμησαν στο εσωτερικό του και βγήκαν κρατώντας δεμένο πισθάγκωνα έναν άνδρα.

Αμέσως μετά έβγαλαν και ένα ζευγάρι, επίσης με χειροπέδες… Ομως βασικός στόχος της επιχείρησης ήταν ο πρώτος άνδρας, ένας 40χρονος Μαυροβούνιος με πλαστό διαβατήριο Κροατίας. Οι ιταλικές αρχές λένε ότι πρόκειται για ηγετικό στέλεχος της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες», αλλά μέχρι στιγμής δίνουν μόνο τα αρχικά του: R.J. Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση! Επισημαίνουν, όμως, ότι παρακολουθούσαν επί μήνες τις κινήσεις του και ότι δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για έναν από τους καταζητούμενους που η φωτογραφία του βρίσκεται στις λίστες της Ιντερπόλ.

Εκείνο που δεν αποκαλύπτει η ιταλική αστυνομία είναι πώς οδηγήθηκε στα ίχνη του R.J., αν και όλα δείχνουν ότι η σύλληψή του έχει σχέση με τη μυστηριώδη ξανθιά λησταρχίνα, για την οποία υπάρχουν υποψίες ότι πρόδωσε τους συντρόφους της και οδήγησε σε απανωτές συλλήψεις μελών των «Ροζ Πανθήρων»!

Πριν από λίγες ημέρες, στις 4 Μαΐου, είχε συλληφθεί ο 24χρονος Σέρβος Μπόγιαν Βούτσκοβιτς στα σύνορα της πατρίδας του με το Μαυροβούνιο, με ένταλμα των αρχών της Αυστρίας για συμμετοχή στη ληστεία κοσμηματοπωλείου της Βιέννης τον Νοέμβριο του 2008. Ο Βούτσκοβιτς κατάγεται από τη Νίκαια (Νις) της Σερβίας, την πόλη όπου γεννήθηκαν ο Μίλαν Λιέπογια και η Μπογιάνα Μίτιτς, δύο στελέχη των «Πανθήρων» που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εντυπωσιακή ληστεία στο Ντουμπάι πριν από τρία χρόνια. Δύο νέοι άνθρωποι που είχαν στερηθεί πολλά αγαθά εξαιτίας των πολέμων, αλλά ήταν σκληροί, φιλόδοξοι και αποφασισμένοι για όλα.


Η «Μπόνι» και ο «Κλάιντ»
Για την ειδική ομάδα της διεθνούς αστυνομίας που δημιουργήθηκε το 2007 με τον κωδικό «σχέδιο Ροζ Πάνθηρες», η Μπογιάνα Μίτιτς ήταν και παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της σπείρας… Αλλωστε, η φωτογραφία της κοσμεί τις λίστες καταζητούμενων της Ιντερπόλ δίπλα σε αυτήν του Μίλαν Λιέπογια, ενός εκ των εγκεφάλων της συμμορίας, με τον οποίο διατηρούσε και ερωτικό δεσμό.

Οι δυο τους φαίνεται πως είχαν σχεδιάσει την εντυπωσιακή ληστεία στο τεραστίων διαστάσεων πυραμιδοειδές εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι «Wafi City» πριν από τρία χρόνια. Τότε, δύο Audi σεντάν διέλυσαν τα τζάμια του εμπορικού κέντρου με μεγάλη ταχύτητα και τρεις μαυροφορεμένοι «Πάνθηρες» με κουκούλες γκρέμισαν τις βιτρίνες του κοσμηματοπωλείου «Graff»! Εσπασαν τις προθήκες, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 15 εκατ. ευρώ και εξαφανίστηκαν μέσα σε 55 δευτερόλεπτα!

Τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα βρέθηκαν αργότερα καμένα στην έρημο… Ομως, κατά έναν περίεργο τρόπο, μέσα στο ένα από αυτά ανακαλύφθηκαν ίχνη DNA του Μίλαν Λιέπογια και το κινητό τηλέφωνο της φίλης του! Από τότε η «Μπόνι» της σπείρας έχει χαθεί από προσώπου γης…

Ομως, ο «Κλάιντ» συνελήφθη πριν από ένα χρόνο στο Παρίσι κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Ντουμπάι και άλλη μία στο Λιχτενστάιν. Κρατείται στις φυλακές Maison de La Sante και η έκδοσή του στο Ντουμπάι απέτυχε δύο φορές, αφού οι δικηγόροι του έπεισαν το δικαστήριο ότι με βάση τη σαρία, τον ισλαμικό νόμο, θα του επιβαλλόταν η ποινή του θανάτου ή του ακρωτηριασμού!


Το (ξεχασμένο) κινητό οδήγησε στις συλλήψεις!

Ηταν άραγε το ξεχασμένο κινητό της 29χρονης Μπογιάνα Μίτιτς που οδήγησε στη σύλληψη του Λιέπογια; Σε κάθε περίπτωση, έδωσε τη δυνατότητα στις διεθνείς αστυνομικές αρχές να φτάσουν μέσα σε δεκαοχτώ μήνες στα ίχνη και άλλων κορυφαίων μελών των «Πανθήρων»: του φερόμενου ως ενός εκ των αρχηγών της σπείρας Ζόραν Κόστιτς, του Μπόμπαν Στοΐκοβιτς, του Μλάντεν Λαζάρεβιτς, του Ντράγκαν Τζόρτζεβιτς, του 31χρονου Ντούσκο Πόζναν, που συνελήφθη με πλαστή ταυτότητα σε νοσοκομείο του Μονακό όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, και του Ριφάτ Χατζιαχμέτοβιτς, που συνελήφθη στην Κύπρο.

Αλλοι δύο Σέρβοι αγνώστων στοιχείων συνελήφθησαν ο ένας στο Ντουμπάι και ο άλλος στην Ολλανδία -απ’ όπου εκδόθηκε- με νοικιασμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκαν οι πιστωτικές κάρτες της όμορφης Μπογιάνα! Ηταν άραγε η ξανθιά καλλονή το «βαθύ λαρύγγι» της υπόθεσης; Πολλοί το θεωρούν δεδομένο.


Ο (πολύ καλός) φοιτητής και μια γυναίκα-όνειρο!

Αν και άριστος μαθητής και προσωρινά πολύ καλός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, ο Μίλαν Λιέπογια -γιος σιδηροδρομικού υπαλλήλου και κομμώτριας- βρέθηκε από νωρίς στα γρανάζια του οργανωμένου εγκλήματος και κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών, αλλά και για απαγωγή!

Η κατά πέντε χρόνια νεότερή του Μπογιάνα Μίτιτς φοίτησε σ' ένα σχολείο για μεγιστάνες, όπου διακρινόταν ιδιαίτερα στη Φυσική, την Ιστορία, τους Υπολογιστές και τη Μουσική, ενώ είχε κλίση και στις Πολιτικές Επιστήμες, αν και εγκατέλειψε γρήγορα τη Νομική Σχολή. Εκείνο που την έκανε να ξεχωρίζει, όμως, ήταν η λαμπερή ομορφιά της που την έκανε «το όνειρο κάθε αγοριού»! Ηταν εξαιρετικά δημοφιλής και ιδιαίτερα ανοιχτή προσωπικότητα, όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν, αρκεί να ήξερε κανείς πώς να την πλησιάσει.

Αυτό το «πώς» φαίνεται ότι βρήκε ο πρασινομάτης Μίλαν Λιέπογια… Το 2007 βρέθηκαν οι δυο τους στο Ντουμπάι ως ζευγάρι και ιδιοκτήτες επιχείρησης πώλησης κινητών τηλεφώνων. Ηταν η βιτρίνα τους για να εξασφαλίζουν βίζα στους συνεργάτες τους που θα εκτελούσαν τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο, το οποίο οι ίδιοι είχαν επιλέξει καταγράφοντας ως πελάτες τους χώρους και τα μέτρα ασφαλείας!

Μετά τη ληστεία οι δρόμοι τους χώρισαν ξανά. Ο Λιέπογια κατέληξε στη φυλακή, ενώ η εκθαμβωτική σύντροφός του αγνοείται. Στη Νις κανείς δεν ξέρει τι απέγινε - ή δεν λέει. Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι έχει πολύ καιρό να μάθει νέα της… Ολοι, πάντως, συμφωνούν ότι θα είναι καλύτερα μόνη παρά με τον 34χρονο Μίλαν, που μάλλον δεν θα μάθει ποτέ αν τον πρόδωσε για να εξασφαλίσει την ελευθερία της και -ίσως- ένα γερό εισόδημα!
Μια ξανθιά καλλονή «πρόδωσε» τους «Ροζ Πάνθηρες», τη διεθνή σπείρα που τα τελευταία δέκα χρόνια είναι ο φόβος και ο τρόμος των κοσμηματοπωλείων σε όλη την υφήλιο, και τα τελευταία τρία χρόνια και στη χώρα μας. Η εκθαμβωτική ξανθιά από τη Σερβία, που καταζητείται σε όλο τον κόσμο, φαίνεται πως «έδωσε» στην αστυνομία ένα από τα ηγετικά στελέχη της συμμορίας και τουλάχιστον άλλους οκτώ συντρόφους της, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλληφθέντων σε δώδεκα. Οι εξελίξεις αυτές, που πυροδοτήθηκαν από τα μοιραία λάθη της πανέμορφης λησταρχίνας, σήμαναν συναγερμό στις διωκτικές αρχές της Ευρώπης, των ΗΠΑ αλλά και της Ελλάδας. Η ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν στενά με την Ιντερπόλ και τη Σκότλαντ Γιαρντ, καθώς -όπως είχε αποκαλύψει σε εκτενή ρεπορτάζ της η «Espresso»- οι «Ροζ Πάνθηρες» από το καλοκαίρι του 2007 είχαν ρημάξει μεγάλα κοσμηματοπωλεία σε όλη την Ελλάδα οδηγώντας σε απόγνωση γνωστούς επιχειρηματίες.

Η πρώτη επιχείρηση της διαβόητης συμμορίας στη χώρα μας ήταν στις 12 Ιουνίου 2007 σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Σαντορίνης, με λεία τρία εκατομμύρια ευρώ. Τους αμέσως επόμενους μήνες σειρά είχαν οι κοσμηματοπώλες της Ρόδου και της Κω. Στις 20 Αυγούστου και στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, τρεις ιδιοκτήτες καταστημάτων χρυσαφικών στην Κω βλέπουν το εμπόρευμά τους να κάνει φτερά. Στις 19 Σεπτεμβρίου στο στόχαστρό τους μπαίνει κοσμηματοπωλείο της Ρόδου, από το οποίο οι δράστες παίρνουν ρολόγια και χρυσαφικά αξίας 2.500.000 ευρώ.

Μετά από περίπου δύο χρόνια οι «Ροζ Πάνθηρες» ξαναχτυπούν στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά επιλέγουν την Αθήνα. Τον περασμένο Δεκέμβριο σε τρία κοσμηματοπωλεία σημειώθηκαν ισάριθμες ένοπλες ληστείες με λεία πέντε εκατομμύρια ευρώ. Το τελευταίο χτύπημα ήταν σε γνωστό κοσμηματοπωλείο της Γλυφάδας. Οι ληστές με την απειλή ημιαυτόματων όπλων Ούύζι πήραν από τις βιτρίνες του καταστήματος ρολόγια και κοσμήματα αξίας δύο εκατομμυρίων ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Οι αρχές, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ελπίζουν ότι πολύ σύντομα η διαβόητη συμμορία θα αποτελεί παρελθόν και θα απασχολεί ίσως μόνο σεναριογράφους του κινηματογράφου.


Οι τελευταίες συλλήψεις

Χθες, ένας ακόμη «Ροζ Πάνθηρας» έπεσε στα χέρια της Ιντερπόλ, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε συλληφθεί ακόμη ένα μέλος της σπείρας.

Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης, όταν μια ομάδα κομάντος της ιταλικής αστυνομίας προσγειώθηκε με ελικόπτερα στο γραφικό και γεμάτο τουρίστες Τραστέβερε της Ρώμης, στη δυτική όχθη του Τίβερη, αναστατώνοντας τουρίστες και κατοίκους. Την ίδια ώρα η περιοχή γέμιζε αστυνομικούς της Δίωξης Λαθρομεταναστών! Με τα όπλα στα χέρια οι αστυνομικές δυνάμεις περικύκλωσαν ένα μπαρ, όρμησαν στο εσωτερικό του και βγήκαν κρατώντας δεμένο πισθάγκωνα έναν άνδρα.

Αμέσως μετά έβγαλαν και ένα ζευγάρι, επίσης με χειροπέδες… Ομως βασικός στόχος της επιχείρησης ήταν ο πρώτος άνδρας, ένας 40χρονος Μαυροβούνιος με πλαστό διαβατήριο Κροατίας. Οι ιταλικές αρχές λένε ότι πρόκειται για ηγετικό στέλεχος της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες», αλλά μέχρι στιγμής δίνουν μόνο τα αρχικά του: R.J. Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση! Επισημαίνουν, όμως, ότι παρακολουθούσαν επί μήνες τις κινήσεις του και ότι δεν υπάρχει αμφιβολία πως πρόκειται για έναν από τους καταζητούμενους που η φωτογραφία του βρίσκεται στις λίστες της Ιντερπόλ.

Εκείνο που δεν αποκαλύπτει η ιταλική αστυνομία είναι πώς οδηγήθηκε στα ίχνη του R.J., αν και όλα δείχνουν ότι η σύλληψή του έχει σχέση με τη μυστηριώδη ξανθιά λησταρχίνα, για την οποία υπάρχουν υποψίες ότι πρόδωσε τους συντρόφους της και οδήγησε σε απανωτές συλλήψεις μελών των «Ροζ Πανθήρων»!

Πριν από λίγες ημέρες, στις 4 Μαΐου, είχε συλληφθεί ο 24χρονος Σέρβος Μπόγιαν Βούτσκοβιτς στα σύνορα της πατρίδας του με το Μαυροβούνιο, με ένταλμα των αρχών της Αυστρίας για συμμετοχή στη ληστεία κοσμηματοπωλείου της Βιέννης τον Νοέμβριο του 2008. Ο Βούτσκοβιτς κατάγεται από τη Νίκαια (Νις) της Σερβίας, την πόλη όπου γεννήθηκαν ο Μίλαν Λιέπογια και η Μπογιάνα Μίτιτς, δύο στελέχη των «Πανθήρων» που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εντυπωσιακή ληστεία στο Ντουμπάι πριν από τρία χρόνια. Δύο νέοι άνθρωποι που είχαν στερηθεί πολλά αγαθά εξαιτίας των πολέμων, αλλά ήταν σκληροί, φιλόδοξοι και αποφασισμένοι για όλα.


Η «Μπόνι» και ο «Κλάιντ»
Για την ειδική ομάδα της διεθνούς αστυνομίας που δημιουργήθηκε το 2007 με τον κωδικό «σχέδιο Ροζ Πάνθηρες», η Μπογιάνα Μίτιτς ήταν και παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της σπείρας… Αλλωστε, η φωτογραφία της κοσμεί τις λίστες καταζητούμενων της Ιντερπόλ δίπλα σε αυτήν του Μίλαν Λιέπογια, ενός εκ των εγκεφάλων της συμμορίας, με τον οποίο διατηρούσε και ερωτικό δεσμό.

Οι δυο τους φαίνεται πως είχαν σχεδιάσει την εντυπωσιακή ληστεία στο τεραστίων διαστάσεων πυραμιδοειδές εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι «Wafi City» πριν από τρία χρόνια. Τότε, δύο Audi σεντάν διέλυσαν τα τζάμια του εμπορικού κέντρου με μεγάλη ταχύτητα και τρεις μαυροφορεμένοι «Πάνθηρες» με κουκούλες γκρέμισαν τις βιτρίνες του κοσμηματοπωλείου «Graff»! Εσπασαν τις προθήκες, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 15 εκατ. ευρώ και εξαφανίστηκαν μέσα σε 55 δευτερόλεπτα!

Τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα βρέθηκαν αργότερα καμένα στην έρημο… Ομως, κατά έναν περίεργο τρόπο, μέσα στο ένα από αυτά ανακαλύφθηκαν ίχνη DNA του Μίλαν Λιέπογια και το κινητό τηλέφωνο της φίλης του! Από τότε η «Μπόνι» της σπείρας έχει χαθεί από προσώπου γης…

Ομως, ο «Κλάιντ» συνελήφθη πριν από ένα χρόνο στο Παρίσι κατηγορούμενος για τη ληστεία στο Ντουμπάι και άλλη μία στο Λιχτενστάιν. Κρατείται στις φυλακές Maison de La Sante και η έκδοσή του στο Ντουμπάι απέτυχε δύο φορές, αφού οι δικηγόροι του έπεισαν το δικαστήριο ότι με βάση τη σαρία, τον ισλαμικό νόμο, θα του επιβαλλόταν η ποινή του θανάτου ή του ακρωτηριασμού!


Το (ξεχασμένο) κινητό οδήγησε στις συλλήψεις!

Ηταν άραγε το ξεχασμένο κινητό της 29χρονης Μπογιάνα Μίτιτς που οδήγησε στη σύλληψη του Λιέπογια; Σε κάθε περίπτωση, έδωσε τη δυνατότητα στις διεθνείς αστυνομικές αρχές να φτάσουν μέσα σε δεκαοχτώ μήνες στα ίχνη και άλλων κορυφαίων μελών των «Πανθήρων»: του φερόμενου ως ενός εκ των αρχηγών της σπείρας Ζόραν Κόστιτς, του Μπόμπαν Στοΐκοβιτς, του Μλάντεν Λαζάρεβιτς, του Ντράγκαν Τζόρτζεβιτς, του 31χρονου Ντούσκο Πόζναν, που συνελήφθη με πλαστή ταυτότητα σε νοσοκομείο του Μονακό όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, και του Ριφάτ Χατζιαχμέτοβιτς, που συνελήφθη στην Κύπρο.

Αλλοι δύο Σέρβοι αγνώστων στοιχείων συνελήφθησαν ο ένας στο Ντουμπάι και ο άλλος στην Ολλανδία -απ’ όπου εκδόθηκε- με νοικιασμένο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκαν οι πιστωτικές κάρτες της όμορφης Μπογιάνα! Ηταν άραγε η ξανθιά καλλονή το «βαθύ λαρύγγι» της υπόθεσης; Πολλοί το θεωρούν δεδομένο.


Ο (πολύ καλός) φοιτητής και μια γυναίκα-όνειρο!

Αν και άριστος μαθητής και προσωρινά πολύ καλός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, ο Μίλαν Λιέπογια -γιος σιδηροδρομικού υπαλλήλου και κομμώτριας- βρέθηκε από νωρίς στα γρανάζια του οργανωμένου εγκλήματος και κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών, αλλά και για απαγωγή!

Η κατά πέντε χρόνια νεότερή του Μπογιάνα Μίτιτς φοίτησε σ' ένα σχολείο για μεγιστάνες, όπου διακρινόταν ιδιαίτερα στη Φυσική, την Ιστορία, τους Υπολογιστές και τη Μουσική, ενώ είχε κλίση και στις Πολιτικές Επιστήμες, αν και εγκατέλειψε γρήγορα τη Νομική Σχολή. Εκείνο που την έκανε να ξεχωρίζει, όμως, ήταν η λαμπερή ομορφιά της που την έκανε «το όνειρο κάθε αγοριού»! Ηταν εξαιρετικά δημοφιλής και ιδιαίτερα ανοιχτή προσωπικότητα, όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν, αρκεί να ήξερε κανείς πώς να την πλησιάσει.

Αυτό το «πώς» φαίνεται ότι βρήκε ο πρασινομάτης Μίλαν Λιέπογια… Το 2007 βρέθηκαν οι δυο τους στο Ντουμπάι ως ζευγάρι και ιδιοκτήτες επιχείρησης πώλησης κινητών τηλεφώνων. Ηταν η βιτρίνα τους για να εξασφαλίζουν βίζα στους συνεργάτες τους που θα εκτελούσαν τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο, το οποίο οι ίδιοι είχαν επιλέξει καταγράφοντας ως πελάτες τους χώρους και τα μέτρα ασφαλείας!

Μετά τη ληστεία οι δρόμοι τους χώρισαν ξανά. Ο Λιέπογια κατέληξε στη φυλακή, ενώ η εκθαμβωτική σύντροφός του αγνοείται. Στη Νις κανείς δεν ξέρει τι απέγινε - ή δεν λέει. Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι έχει πολύ καιρό να μάθει νέα της… Ολοι, πάντως, συμφωνούν ότι θα είναι καλύτερα μόνη παρά με τον 34χρονο Μίλαν, που μάλλον δεν θα μάθει ποτέ αν τον πρόδωσε για να εξασφαλίσει την ελευθερία της και -ίσως- ένα γερό εισόδημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου